Őrségi programok
Őrségi programok, amikért érdemes eljönni hozzánk

IMG 1698

Szalafő az Őrség szíve! De most már egy kicsit az ország sportos szíve is, hisz nemrég megnyílt egy egyedülálló kiállítás sportmezekből, sálakból és zászlókból.

A kiállítás apropója a 25. jubileumi Rottó foci kupa volt, de Törő Miklós, aki megálmodta és létre hozta a kiállítást, saját bevallása szerint már évek óta szerette volna megvalósítani és tető alá hozni a tárlatot. A kivételes gyűjteményben fellelhetőek a magyar labdarúgó osztályok mezei, számos külföldi csapat által felajánlott és dedikált mez és olyan különlegességek is, mint a 2014-es német labdarúgó világbajnoki csapat 5-ös számú meze, melyet a mez tulajdonosa HUMMELS saját kezűleg dedikált a Szalafő FC-nek! De a focin kívül számos sportág, például kosárlabda, kézilabda, jégkorong vagy akár Francia-boksz (Savate) mez is megtalálható.
Az évek óta gyűjtögetett relikviákat szépen rendezett formában bárki megtekintheti, aki Szalafőn jár, csak Törő Miklóst kell keresnie, aki minden egyes kiállított darabnak a több százból, ismeri a történetét. A kiállítás becsületkasszával működik.

IMG 1662 1 IMG 1669 IMG 1687